Bizi takip edin

GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

İçmimarlık ve Çevre Tasarımı

Çift Anadal ve Yan Dal Programları

Yan Dal, ÖSYM tarafından yerleştirilen lisans/önlisans programı dışında başka bir dalda bilgilenmek amacıyla izlenilen derslerden oluşan sertifika programıdır. ÖSYM tarafından yerleştirildiği lisans/önlisans programlarını üstün başarıyla yürüten öğrenciler, Yan dal Programı (YDP)`nı da tamamladıklarında aynı zamanda başka bir dalda sertifika alabilirler. Yan Dal Programı (YDP)`na, anadal lisans öğreniminin en erken üçüncü, en geç beşinci yarıyılı başında; anadal ön lisans öğreniminin ise en erken ikinci ve en geç üçüncü yarıyılının başında başvurabilir.

Çift Anadal Programı ile ilgili bilgi almak için bölüm koordinatörünüzle görüşebilirsiniz.

Çift Anadal ve Yan Dal Programları Fakülte Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Burkay Pasin

Çift Anadal ve Yan Dal Programları Bölüm Koordinatörü: Dr. Öğr. Üyesi Ali Aslankan

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.